LAATSTE NIEUWS !

Weeframen en het Friese Melkschaap
De collega's van Wol in de Hoofdrol initieren een 'weeframen-route' met eventueel een wedstrijdelement. Wil je meedoen aan de wedstrijd dan is de voorwaarde dat 10% van je weefraam gevuld is met wol van het Friese melkschaap. Je kunt dit bestellen op de site van Wol in de Hoofdrol : http://wolindehoofdrol.nl/category/weeframen/

en daarnaast biedt
Gea van Dijk ook vachten aan, als volgt:
Voor de liefhebbers heb ik nog wel Fries Melkschapenvachten staan. Ook zwart! Ik heb ze zelf gekocht dus verkoop ze voor hetzelfde tarief door. Gemiddeld 10 euro per vacht.
Het zijn grote vachten. Mooie losse wol, schoon, ongewassen. Ook heel geschikt om mee te spinnen.
Ophalen regio Heerenveen.
Er zijn nog ca 10 witten en 6 zwarten.
Hele partij mag ook, maken we een mooi prijsje.
Voor informatie: geeskegrietje@gmail.com

----------

ATELIERROUTE:  wil je meedoen aan de atelierroute? 
Waar: Provincies , Groningen,  Drenthe en Friesland 
Voor wie: met je weefkring, of als individueel wever, in je huiskamer of samen met anderen op een leuke locatie of een bij een bestaand atelier, of bij een geinteresseerde galeriehouder. 
Meld je vóór 15 november 2017  aan via deze mail: wvhw2018@gmail.com, of bel -ook voor nadere informatie- met Betty Smit 06 18447356

---------------

Workshops en Lezingen: wat zou je fijn vinden?

Vandaag, 18 september 2017 kunnen we jullie melden dat we achter de schermen bezig zijn met het voorbereiden van workshops en lezingen ten tijde van de Week van het Weven 2018.
We zoeken naar docenten, textiel/weefkunstenaars die ook jongere en startende wevers kunnen inspireren en enthousiasmeren. En natuurlijk ook een mooie verdiepingsworkshop voor de 'die hards'.  We kijken binnen de Nederlandse grenzen, maar ook onze Vlaamse, Duitse, Engelse en Scandinavische collega's worden 'onder de loupe' genomen. 

Graag jullie input: Wat zou je leuk vinden? Wie zou je graag eens horen, zien. Welke techniek zou je eens willen verkennen. Welk werk zou je eens willen bewonderen.

Geef ons je reactie, liefst nog voor het eind van september. Wellicht kunnen wij zomaar een lang gekoesterde wens vervullen... je weet maar nooit!
Stuur je reactie naar het emailadres in de rechter navigatiebalk!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten